Afvallen,  Geen categorie

Probeer je hormonen onder controle te krijgen

Wanneer je hormonen inneemt die je dit meestal om je hormonen onder controle te krijgen. Veel mensen hebben dit niet goed onder controle en slikken daarom verschillende pillen om dit goed op gang te krijgen. Wat ook veel mensen doen is verschillende hormoonpillen door elkaar slikken omdat ze denken daar van af te vallen, of een beter huid of betere nagels te krijgen. Dit is helemaal niet verstandig en raad ik dan ook ten zeerste af. Wanneer je op een goede en gezonde manier je hormoon onder controle wil krijgen raad ik je aan om het boek Het Hormoon Geheim te lezen. In dit boek vind je alle ins en outs over jouw hormoon en kan je makkelijk leren hoe je deze weer onder controle krijgt.

het hormoon geheim 2

Online lezen

Wat leuk is aan het boek is dat je de eerste vijf hoofdstukken online kan lezen. Ik vond dit zelf echt super fijn, dan wist ik in ieder geval zeker dat ik geen geld uitgaf aan een boek wat ik toch niet leuk zou vinden. Ik heb uiteindelijk de eerste vijf hoofdstukken online gelezen en ben toen snel naar de webshop gegaan om er een te bestellen. Ik kon niet wachten totdat het boek binnenkwam, zodat ik weer verder kon lezen en dingen kon leren over mijn hormoonstelsel. Ik ben helemaal geobsedeerd door het boek en kan dan ook iedereen aanraden om het boek een keer te lezen. Er staat veel nuttige en leerzame informatie in voor iedereen die iets wil leren.

het hormoon geheim 3