Beauty,  Geen categorie

Gezocht op: Schoonheidsspecialist Roosendaal

afslankenAfgelopen maand kreeg ik van mijn zus te horen dat ze Schoonheidsspecialist Roosendaal super professioneel werk aflevert. Aangezien ze altijd super verzorgt erbij loopt, wilde ik ook graag een afspraak maken met Schoonheidsspecialist Roosendaal. Ik ben toen op de website gaan kijken voor de contactgegevens. Ik heb vervolgens telefonisch contact opgenomen. Telefonisch werd ik erg prettig en professioneel te woord gestaan. Aan de telefoon heb ik direct een afspraak gemaakt. Ik kon al erg snel terecht, omdat er een uitvaller was. 

Eerste behandeling.creme

Tijdens mijn eerste behandeling voelde alles echt fantastisch aan. Zo heeft ze mijn gezicht een goede behandeling gegeven en heb ik een aantal crème’s om mijn gezicht in te smeren. Inmiddels ben ik een paar weken verder en ben ik echt zeer te spreken over het resultaat. Je kan goed zien dat ik daarlangs ben geweest, omdat ik er stukke schoner eruit zie. Het is misschien raar om zoiets te zeggen, maar je voelt je echt heel schoon en stukke knapper.

Wat betreft de kosten is ze enorm voordelig en als je het vergelijkt met overige schoonheidsspecialistes al helemaal. Het is daarom ook echt een aanrader om bij dit bedrijf een afspraak te maken. Dat kan telefonisch. Ze zijn gemakkelijk te bereiken en indien je geen reactie krijgt kan je te allen tijde een bericht achter laten. Bekijk voor meer informatie de website om zo een goed inzicht te krijgen van haar werkwijzen!