Geen categorie,  Zorg

Ik heb last van slaapapneu.

logo-goedegebuure-somnomed-21Het zit mij ook niet echt mee, werkzaam als apotheker en toch de diagnose krijgen van slaapapneu. Uiteraard weet ik al een groot gedeelte wat er gebeuren moet en hoe dat ik er op een vrij vlotte tempo vanaf kan komen. Dankzij het internet toch al vrij veel informatie gevonden waarin ik kan opmaken dat er snel een oplossing moet komen om het niet schadelijk te maken voor mij lichaam. Het gaat er uiteraard om dat mijn hersenen ook zuurstof tekort kunnen krijgen, dat is iets wat je niet te horen wilt krijgen. Zodoende dat ik via het internet terecht ben gekomen bij snurkpagina.nl, via hun heb ik het meest aan waardevolle advies mogen krijgen en zo ook de juiste hulp ontvangen die ik nodig had.

De afspraak was snel gemaakt voor mij.

Gelukkig kon ik via het internet al een afspraak maken bij hun om er zeker van te zijn dat er een diagnose gemaakt kan worden. Spijtig genoeg kreeg ik snel de bevestiging die ik niet wilde krijgen van hun. Nu dat er al een diagnose gesteld is begint het echt werk, het probleem de wereld uit te helpen en te zorgen dat ik een goede nachtrust krijg die ik nodig heb. Mijn vrouw wilt mij maar al te graag ermee helpen om het goed voor mekaar te krijgen en zodoende de nacht wakker te blijven als ik slaap, puur uit angst om het te jaw-flex-fpvoorkomen. Nu maar hopen dat het de goede kant opgaat met mij.