Geen categorie,  Hulpmiddelen

Je eigen handdoeken bedrukken voor je praktijk

140Heb je een eigen praktijk in de zorg, let dan op en lees vooral dit bericht. Immers, je loopt tegen heel kenmerkende zaken aan en ik hoop je hier op in elk geval één onderdeel enkele tips van de hand te kunnen doen. Ik ben natuurlijk ook zelfstandig ondernemer maar dit is niet de enige manier waarop ik aan mijn kennis kom. Laats hielp ik bijvoorbeeld een vriendin, die onlangs een eigen massagesalon is gestart. Zij wilde graag wat hulp van iemand die al wat af wist van ondernemerschap in de zorg. Zodoende liep ik tegen weer heel andere dingen aan. Vandaag zoom ik wat verder in op de mogelijkheid voor je eigen handdoeken bedrukken.

Borduren of in full colour bedrukken van handdoeken

136Naast goede massagetafels, waar deze vriendin in kwestie zelf natuurlijk veel afwist, moest er natuurlijk ook aan een heel aantal andere zaken worden gedacht. Iets wat al snel ter sprake kwam, betrof de handdoeken die in de praktijk gebruikt zouden worden. Moesten mensen dit zelf meenemen van huis uit of moest dit vanuit de zaak zelf worden geleverd? Persoonlijk opteerde ik voor het laatste, in mijn mening is dat toch een service die een praktijk als deze zelf dient te leveren. Het duurde niet lang eer ik haar hiervan ook overtuigd had. 141Vervolgens opperde ik de mogelijkheid tot het personaliseren van de handdoeken en ook dit idee werd met enthousiasme ontvangen. Ik ben eens gaan rondkijken en kwam bij Max Handdoeken uit, alwaar je op vele uiteenlopende manieren je handdoeken bedrukken kunt. De aan dit bericht toegevoegde afbeeldingen tonen wat de mogelijkheden zoal zijn!