Therapeutische behandeling
Therapeuten

Fibromyalgie Diagnose

Fibromyalgie Diagnose krijgen, daar staat je wereld om je heen even van stil. Aan de ene kant kan je denken dat jouw klachten eindelijk een naam hebben gekregen, maar aan de andere kant weet je je even geen raadt. Dat is mij een paar maanden geleden overkomen. Al een tijd liep ik met vage pijnklachten. Pijn die ik eigenlijk niet goed kon omschrijven, maar wel elke dag aanwezig was. Verschillende onderzoeken wezen niets uit. Pijnstillers hielpen niet. Tot ik na een paar maanden via een specialist te horen kreeg dat ik een soort reuma had.

Leren leven met pijn

Wat kan je doen bij een fibromyalgie diagnose

Uiteindelijk ben ik met mijn klachten bij Medinello terecht gekomen. Mijn behandelend arts had mij hierheen doorverwezen en dat was de beste stap die ik ooit gemaakt had. Nu werd ik eindelijk eens helemaal goed nagekeken en werd er een behandelplan opgezet. Diverse artsen en therapeuten hebben ieders een intake gehad en hiermee is een rapport opgemaakt. Zo ben ik bij een psycholoog op gesprek geweest, maar ook bij een fysiotherapeut. Alle verslagen die hier zijn gemaakt werden gebundeld tot een revalidatie programma.

Rust nemen

Inmiddels ben ik een jaar verder en ik kan zeggen dat ik mij bijzonder goed voel. De pijn die ik in mijn lijf heb is helaas nog steeds aanwezig. Echter heb ik het nu wel een plekje kunnen geven en kan hiermee leven. Meer weten over de diverse behandelingen die je bij Medinello kan krijgen, neem een kijkje op hun website.