fysiotherapie Rotterdam
Therapeuten

Fysiotherapie Rotterdam

De fysiotherapie Rotterdam kan diverse behandelingen geven. Afhankelijk wat de klachten zijn, kan daar wel een therapie voor worden ingezet. Voordeel is dat je tegenwoordig niet meer eerst naar de huisarts hoeft te gaan om een verwijskaart te halen, maar meteen een afspraak kan maken bij de therapeut. Via TIM therapie zijn er diverse behandelingen te krijgen, zoals manuele therapie, Sport therapie en nog heel veel meer behandelingen. Om precies te weten welke behandelingen hier allemaal te vinden zijn, kan je het beste zelf dit lijstje gaan bekijken. Deze is op de website van TIM te vinden.

fysiotherapie Rotterdam

Behandeling aanvragen bij fysiotherapie Rotterdam

Loop jij al lang met klachten en kom je er met de huisarts niet uit, neem dan contact op met TIM. Het is mogelijk om via een chat jouw vraag te stellen, maar ook het maken van een directe afspraak bestaat tot de mogelijkheden. Zodra blijkt dat er één of meerdere behandelingen nodig zijn, kan jij meteen de afspraak maken.

Misschien interessant om te weten voor de mensen die dagelijks vele uren achter de computer zitten, is de mogelijkheid om op het werk een training te volgen. Hiermee kan je veel ellende voorkomen en blijf je ook een beetje in beweging. Bekijk voor de vele mogelijkheden deze website en maak een afspraak voor een behandeling.