Geen categorie,  Thuiszorg

De verloskundige Waalwijk was onze helpende hand

Mijn man en ik zijn net ouders geworden van ons eerste kindje en nu achteraf terug kijk hebben wij echt genoten van de zwangerschap en natuurlijk alle voorbereidingen hiervan, zoals het in orde maken van de baby kamer en al dit soort zaken. Maar ook zijn wij erg goed begeleid door de verloskundige Waalwijk. Want de verloskundige Waalwijk heeft ons erg goed geholpen en daar hebben wij enorm van geleerd. En hiermee ben ik dan ook op het idee gekomen om hierover mijn positieve ervaring achter te laten op internet. Mijn man en ik zijn ongeveer de eerste in onze vriendenkring die net ouders zijn geworden en hierbij hadden wij natuurlijk ongelofelijk veel vragen. En deze konden wij altijd stellen aan de verloskundige Waalwijk en dan kregen wij altijd uitgebreid antwoord en dat is natuurlijk erg prettig en zo leef je met een beetje hulp er echt helemaal naar toe. Zodra je bent bevallen dan ben je er nog niet natuurlijk want dan begint er weer een nieuwe leer fase, maar ook dan zit je hier goed.

MR_150De verloskundige Kaatsheuvel heeft ons erg goed geholpen

Op het moment dat ik ziek was en mij bedacht dat het zeker mogelijk zou kunnen zijn dat ik zwanger was, ben ik toch maar even een test gaan halen. Ik wachtte netjes tot mijn vriend thuis kwam en samen hebben wij gewacht, nou dat wachten duurde niet lang al snel waren daar die twee duidelijke streepjes te zien en konden wij ons geluk niet op. Wij zijn zwanger! Wat een heerlijk gevoel zeg, maar omdat ik erg ziek ben geweest vond ik het maar moeilijk om te vertellen dat ik de griep had, omdat ik natuurlijk van de daken wilde schreeuwen dat wij een kindje verwachten. Toen wij bij de verloskundige Kaatsheuvel zijn geweest en daadwerkelijk met een bevestiging en een echo naar huis konden gaan, hebben mijn vriend en ik dit alsnog aan iedereen verteld. En daarmee was dat de eerste stap naar ons nieuwe leven. Wat heerlijk is het toch om naar het feit toe te leven dat je samen met je geliefde iets kleins van jezelf mag verachten maar er zijn ook zo veel vragen. Gelukkig konden wij deze telkens bij elk bezoek aan de verloskundige Kaatsheuvel stellen want toen onze kleine er eenmaal was, waren wij erg blij dat de verloskundige Kaatsheuvel ons hiermee zo goed heeft geholpen.