Geen categorie,  Therapeuten

De fysiotherapeut in Oosterhout was ook echt iets voor mij

De fysiotherapeut Oosterhout kan je echt helpen vertelde mijn vriendin mij overtuigend. Ik heb net een ongeval gehad maar ik blijf maar last houden van die knie. De vriend van mijn vriendin heeft therapie voor zijn rug bij Fysioprofit en is hier zo goed over te spreken dat mijn vriendin er van overtuigd is dat ik hier ook echt baat bij zal hebben. Dit heeft mij aan het denken gezet en daarom heb ik besloten om een gesprek aan te vragen met deze fysiotherapeut in Oosterhout om samen eens te gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn voor mij. En gelukkig kreeg ik al snel de indruk dat ik er goed aan had gedaan om hier naar toe te gaan.

 Fysiotherapie fisio

Met fysiotherapie durf ik mij weer goed te bewegen

Omdat ik eigenlijk mijn knie niet te veel wilde belasten en hierdoor een totaal verkeerde houding door aannam, heb ik de klachten die ik kreeg van mijn knie hierdoor alleen maar verergerd. Gelukkig was dit een totaal logische gedachtegang van mij en zijn er veel mensen die dit net zo verkeer doen als ik. Gelukkig kan ik met een goede begeleiding van de fysiotherapeut de verkeerde houding omzetten in een goede houding en kan ik met een training die ik nu aan het volgen ben, mijn knie weer gewoon pijnloos gebruiken waardoor ik weer normaal kan lopen, en een middagje de stad in kan gaan zonder pijn. En dat is mijn doelstelling waar ik al bijna naartoe heb gewerkt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat dat ik nu al heb bereikt. Ik voel mij hier echt goed bij en niet meer zo beperkt. Ik laat mij nu niet meer uit het veld slaan om mijn knieblessure.