Beauty,  Geen categorie

Www.eliminstituut.nl: mijn partner in huidverzorging

Ik heb sinds een aantal jaren last van acne. Ik heb de pubertijd al achter me gelaten en ben nu volwassen. Maar, toch heb ik nog altijd last van acne. Ze noemen het ook wel jeugdpuistjes. Sinds jaar en dag ben ik op zoek naar een geschikte oplossing voor dit probleem. Nu ben ik terecht gekomen bij www.eliminstituut.nl. Het schijnt dat acne ontstaat door overmatige talproductie. Hierdoor zijn mijn poriën verstopt en ontstaan puistjes. Ze zeggen dat dit verschijnsel na een aantal jaren weer weggaat, maar dit zie ik liever zo snel mogelijk gebeuren. Ik vind het, net als ieder ander persoon met acne, ontzettend vervelend. Helaas gaat het niet van de een op de andere dag weg. Daarom besteed ik elke dag veel tijd aan het verzorgen van mijn huid. Ik heb namelijk last van een vet en glimmende huid. Hierdoor verzorg ik mijn acne huid met een product dat mijn huid diep reinigt en zuivert.

reken-af-met-acne-binnen-6-weken elim-instituut-transparant

Ik heb inmiddels geleerd om geduld te hebben voordat ik resultaten van mijn huidverzorging zie. Elim Instituut heeft me namelijk gemeld dat het 6 tot 8 weken kan duren voordat af kan rekenen met acne.