thuiszorg Amsterdam
Thuiszorg

Thuiszorg Amsterdam zet de cliënt altijd op nummer een

Voor mijn moeder heb ik sinds kort thuiszorg Amsterdam ingeschakeld om haar te helpen. Nadat mijn vader is overleden is mijn moeder helaas flink achteruit gegaan. Toch is zij nog wel zelfstandig genoeg om alleen te wonen. Dat wil zij ook graag want zij woont nog altijd in het huis waar zij samen met mijn vader heeft gewoond. Het enige waar zij moeite mee heeft is zelfstandig douchen en wat huishoudelijke klussen. Aangezien ik niet zelf elke dag kan langs gaan, wil ik dat er drie keer per week iemand langs komt om mij te vervangen en mijn moeder te helpen.

Ouderen

Persoonlijke thuiszorg Amsterdam

Wat ik heel fijn vind aan thuiszorg Amsterdam is dat zij heel persoonlijk met de cliënten om gaan. Voor ouderen kan het namelijk best vervelend zijn om elke dag weer een nieuw gezicht te zien. Het is beter als zij een band opbouwen met de persoon die hen af en toe komt helpen. Al helemaal als het om zoiets persoonlijks als douchen gaan. Ik heb daarom echt specifiek gezocht naar een bedrijf die elke keer dezelfde persoon naar hun cliënten stuurt. Toen ik dat aan mijn moeder vertelde was zij daar ook wel heel erg blij mee.

Ouderen

Elke dag een bekend gezicht

Toen de thuiszorg voor de eerste keer in Amsterdam bij mijn moeder langs kwam, was ik ook bij haar thuis. Zo konden wij beide kennis maken met de vrouw die mijn moeder kwam helpen. Het was fijn om te merken dat zij gelijk een goede klik hadden. Achteraf zei mijn moeder ook dat zij het een leuk meisje vond. Na een maand ging ik met het bedrijf in gesprek om te evaluren. Ik had eigenlijk alleen maar positieve feedback en was blij dat het meisje elke week mijn moeder kan helpen. Ik raad dit thuiszorg bedrijf aan iedereen aan!