Geen categorie,  Producten

Palmitoylethanolamide, een lichaamseigen pijnstiller

RScience_logo_NLPalmitoylethanolamide, een lichaamseigen pijnstiller

Sinds kort slik ik capsules met Palmitoylethanolamide, en ik ben er zeer en zeer gebaat bij. Ik heb chronische pijnen en dit is erg vervelend, jaren ben ik al bezig om een goed middel te zoeken die de pijn op kan lossen. Helaas werden dit vooral erg zware pijnstillers waar ik niet tegen op kon boksen, de bijwerkingen waren te heftig om er mee door te gaan. Dan maar weer zonder, en de pijn tegemoet gaan. Na meerdere alternatieve behandelingen bleek er toch echt weinig mogelijk, ik moest vooral psychisch de pijn accepteren. Dit is natuurlijk vervelend om te horen, ik accepteerde de pijn wel, maar het was soms te ondragelijk om er mee om te gaan. Ik kon niet meer werken en mijn gezinsleden hadden het erg moeilijk met mij, wat ik goed kon begrijpen. Door Palmitoylethanolamide ben ik veranderd en ik wil dit graag doorgeven aan mensen die ook last hebben van chronische pijnen en er met geen mogelijkheid van af komen. Palmitoylethanolamide is eigenlijk gewoon een lichaamseigen stof wat cellen repareert, een soort natuurlijke pijnstiller. Door meer in te nemen van deze stof (het zit bijvoorbeeld in vis, vlees, soja etc.) nemen je pijnen af en herstellen de cellen zich. Of je gelijk van je probleem afkomt weet ik niet, maar sinds de start met Palmitoylethanolamide kan ik niet meer zonder. Het begon langzaam, ik moest het zeker drie weken innemen om iets te voelen. Ik had de hoop dus al bijna opgegeven maar bleef wel doorgaan. Na een maand voelde ik al weinig, ik had opeens een pijn vrije dag – voor het eerst in vier jaar – en ik wist niet wat mij overkwam. Het was zeer wenselijk en sindsdien slik ik nu Palmitoylethanolamide. Het is wel prijzig, maar ik heb er wel weer letterlijk een leven voor terug gekregen.

 

Eén reactie