Zorg

Hulp bij hielspoor!

hielspoorWelkom allemaal, het onderwerp van vandaag? hulp bij hielspoor! De reden hiervan? Pas geleden kreeg een vriend van mij last van zijn voet en hij wist niet waardoor dit kwam, hij wist ook absoluut niet wat dit was en dat was uiteraard erg vervelend. Omdat ik graag met hem loop en ik hem deze pijn absoluut niet gun ben ik opzoek gegaan naar een oplossing.

Ik moest natuurlijk wel weten wat het precies was en daarom ben ik het internet opgegaan. Ik zocht op de symptomen waar hij last van had en ik kwam daardoor uit op de website van Footlogics, hier las ik dat hij last had van hielspoor en dat hij zich hier voor kon laten behandelen. Ik heb dit vervolgens meteen tegen hem verteld en hij is toen meteen naar de website toegegaan. Hier besloot hij dat hij zich snel wilden laten behandelen, binnenkort is het zover!

hielEcht geweldig die hulp van Footlogics!spoor

Inmiddels is mijn vriend al behandeld en daar is hij erg blij mee. Het gaat steeds beter met hem en laatst is hij zelfs weer mee geweest met het sporten. De pijn is bijna helemaal weg en hij gebruikt nu ook zooltjes voor in zijn schoenen. Hij is mij erg dankbaar voor de tip en ik vind het natuurlijk super dat ik hem hiermee heb kunnen helpen.