Fysiotherapie De Ellekoot
Fysio

Naar de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal

Een verwijskaart is niet meer nodig, maar ik ben wel doorverwezen naar de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal. Een ongeluk zit in eenFysiotherapie De Ellekoot klein hoekje en daar ben ik inmiddels wel achter gekomen. Een tijd terug was ik me een vriendin gaan winkelen. Dat doen wij wel vaker, daar is niets bijzonders aan. Echter deze keer was ons winkel dagje uit iets anders afgelopen. Want op een gegeven moment wilden wij oversteken en zag ik hierbij een stoepje over het hoofd. Mijn voet klapte om en voordat ik het in de gaten had, lag ik op de straat. Ik kon met geen mogelijkheid meer overeind komen en daarom werd er een ambulance gebeld. Deze hebben mij naar het ziekenhuis gebracht en kreeg al snel de diagnose dat mijn enkel was gebroken.

Dankzij de Fysiotherapie De Ellekoot kon ik weer snel goed lopen

Fysiotherapie De EllekootHet was flink schrikken toen ik op de grond lag, kermend van de pijn. Weken van rust en met mijn enkel in het gips volgden. Dan pas merk je hoe erg het is als je niet fatsoenlijk kan lopen. Maar goed gelukkig was het einde in zicht dat het gips eraf mocht. Samen met een vriendin zijn wij naar het ziekenhuis gegaan. Gips eraf en toen begon de ellende pas. Want heet lopen dat ging niet. Achteraf bekeken logisch, maar ik had daar geen rekening mee gehouden.

Meteen een afspraak bij de Fysiotherapie De Ellekoot in Veenendaal gemaakt. Hier hebben zij mij geholpen met het weer leren lopen. Door middel van bepaalde oefeningen zijn mijn spieren weer belast om zelf te kunnen lopen. De periode dat ik in het gips zat was mijn spiermassa afgenomen en hierdoor kon ik niet op deze voet staan toen het gips eraf was. Gelukkig is dat nu allemaal weer hersteld en is van mijn ongelukje niets meer te zien.