Geen categorie,  Spiritueel

Een heel bijzondere ervaring bij een betrouwbaar medium

logo (9)Een heel bijzondere ervaring bij een betrouwbaar medium

Op zoek naar een betrouwbaar medium kwam ik terecht op de website van de Astro Club, een site die ik overigens iedereen kan aanraden. Ik wilde graag in contact met een medium vanwege mijn man die me op plotselinge en vervelende wijze is ontvallen en ik nog wat af te sluiten had. Helaas hebben wij niet op een manier afscheid kunnen nemen die ik ons en onze jarenlange relatie had toegewenst en ik kon het niet alleen uit mezelf halen dit een plek te geven. Bij vriendinnen van me kon ik wel het een en ander kwijt maar het was nooit genoeg, hun troostende woorden openden alleen nog maar meer oude wonden en ik had er eigenlijk niet genoeg aan. Maar waar vind je een medium waar je echt een gevoel bij hebt en dat ook nog eens een betrouwbaar medium is? Want dat vind ik wel echt belangrijk, ik had er geen behoefte aan mijn ziel en zaligheid op tafel te leggen bij een charlatan – van wie er ongetwijfeld velen rondlopen. Ik wilde duidelijke antwoorden op vragen die ik nog had en die ik niet in mezelf kon vinden. Gelukkig kwam ik op het forum van de website van de Astro Club in contact met een legitiem en betrouwbaar medium, in wie ik gelijk het vertrouwen kon leggen, iemand die gelijk de vinger op de gevoelige plek kon leggen. Ik had gevoel dat zij mij direct doorzag en ik bij haar terecht kon met de vragen die ik nog had. Uiteindelijk was het een heel bijzondere ervaring die me heeft geleerd om te gaan met de gevoelens en ze af te sluiten, klaar voor een nieuwe start.