Uitvaart

Bijzondere urntjes van halfedelsteen; Natuurlijk, sfeervol & subtiel.

Bij UitvaartUniq vindt u een prachtig assortiment mini urnen, met zorg voor u samengesteld. Met een assortiment van ruim 400 kleine urnen heeft u een grote keuze op het gebied van vorm, stijl, thema, materiaal, uitstraling en uiteraard ook prijsniveau. Het selecteren van een tastbare herinnering is een moeilijke beslissing. Zeker in het geval van een mini urn, die vaak voor meerdere familieleden en/of vrienden wordt aangeschaft. Speciaal om deze reden lichten onze medewerkers iedere week een specifiek ‘type’ mini urn toe.

UitvaartuniQ

Ditmaal vertellen wij u graag wat meer over de mini urntjes van halfdedelsteen, prachtige natuurlijke & sfeervolle mini urntjes die subtiel toe te voegen zijn aan uw interieur en daarnaast vervaardig zijn uit topkwaliteit halfedelstenen waar verschillende helende eigenschappen aan toegekend worden. Naast een mooie herinnering aan uw overleden dierbare kunnen de halfedelstenen en mineralen voor de nabestaanden een positieve bijdrage leveren tijdens het rouwproces. Zo staat rozenkwarts bekend om haar rustgevende werking, wordt geloofd dat Jaspis goed zou zijn tegen de stress en balans herstelt en de mineraal dumorturiet zou in moeilijke situaties een positieve ondersteunde rol vervullen.

Maar naast de helende eigenschappen die door velen aan deze stenen worden toegekend, zijn deze urnen stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, uniek in hun soort. Deze urnen zijn vervaardigd uit topkwaliteit materialen en met de hand bewerkt tot prachtige objecten. Zo zijn de urntjes in de vorm van een boeddha, engeltje, hartje en olifantje erg populair. Maar natuurlijk kunt u ook gaan voor de ruwere steenvorm, zowel de liggende als de staande varianten zijn bij UitvaartUniq.nl verkrijgbaar in diverse halfedelstenen en mineralen waaronder rozenkwarts, jaspis, tijgerijzer en dumorturiet en labradoriet.

Wat uw wensen ook zijn, een mini urn kopen bij UitvaartUniq.nl staat garant voor hoogwaardige kwaliteit producten en materialen & eerlijke prijzen. Wij zullen er alles aan doen om u te voorzien in een passende herinnering aan uw overleden dierbare.