Geen categorie,  Medisch

Tip: Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven

Het is natuurlijk altijd vervelend als u problemen in het dagelijks leven ondervind aan te grote schaamlippen. Mijn vrouw is een actief sportster, zij is haar hele leven al zeer veel bezig met sport. Dit deed zij een aantal dagen in de week totdat zij last kreeg bij het rennen en veel bewegen. Dit kwam omdat haar schaamlippen te groot waren. Klachten bij schaamlippen zijn niet echt veelvoorkomende klachten. Het gevolg hiervan was dat zij niet optimaal kon sporten en een lange tijd geen sport meer kon beoefenen. Als reactie hierop is zij een kliniek gaan zoeken die dit kon verhelpen, toen zijn we uitgekomen bij Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven.

We hadden geen betere keus kunnen maken!

Door de dag behandeling die word aangeboden bij Veldhoven, was mijn vrouw maar een korte tijd onder behandeling. Het is een ingreep waarbij je niet onder algehele narcose hoeft, maar een plaatselijke verdoving krijgt. In principe is dit wel fijn want je bent nog bij bewustzijn als het allemaal gebeurd. Aan de andere kant is wel te begrijpen dat patienten liever onder narcose gaan en het hele proces niet graag meemaken.

Goed resultaat

Na de ingreep kon mijn vrouw na anderhalve week weer aan het werk en rustig de sporten gaan uitoefenen waar zij mee bezig was. Dit was een hele opluchting voor ons allebei. Rustig slapen en geen pijn ging hiermee gepaard. Verder zijn wij heel blij met de service van Schaamlipcorrectie bij Kliniek Veldhoven.