Geen categorie,  Tandarts

Tip: Tanden bleken bij avondtandarts Amstelveen

Nog niet zo heel lang geleden heb ik de stap overwogen om mijn tanden te laten bleken bij avondtandarts Amstelveen.

controle

Waarom?

Door het vele koffie drinken verkleurde mijn tanden op den duur ontzettend. Drie keer poetsen per dag hielp niet meer. Mondwater gebruikt voor extra reiniging, ook dat mocht niet baten. Maar omdat ik me steeds ongemakkelijker begon te voelen ben ik toch op zoek gegaan naar een oplossing. Zo doende ben ik het internet op gegaan en heb ik gezocht met de zoekterm avondtandarts Amstelveen. Al snel kwam ik terecht op de website van MID Healthcare B.V. en dat bood mij een zee aan informatie aan over de diensten die hun leverden. Ook het bleken van tanden was een van de diensten die hun aanboden.

Een afspraak

Ik heb contact opgenomen met deze praktijk om nog wat extra informatie in te winnen over het bleken van mijn tanden. Dit bleek een snelle en pijnloze behandeling te zijn! Ideaal! Maar de prijs? Zouden daar de tanden van uit mijn mond springen? Helemaal niet! In vergelijking met andere praktijken was dit een heel voordelige prijs voor deze behandeling! Dus ik heb meteen een afspraak met ze gemaakt.

mid healthcare

De behandeling

Een week later had ik een afspraak staan. De behandeling was inderdaad pijnloos en snel en mijn tanden stralen gewoon weer! Wat een wereld van verschil! Ook hebben ze meteen een gaatje gedicht die ze gevonden hadden. De specialisten daar waren zo vriendelijk, dat ik me meteen heb ingeschreven voor mijn half jaarlijkse controles.

bleken