Geen categorie,  Zorg

Tip: meubilair zorg

meubilair zorgMijn jongste broer zit in een rolstoel. Dit is gebeurt door een auto ongeluk en dat is natuurlijk erg vervelend. Een hele lange tijd heeft hij moeite gehad met het gebruik maken van het meubilair, in zijn woning. Zodoende ging ik een oplossing zoeken voor dit probleem. Via het internet kwam  ik terecht bij meubilair zorg. Meubilair zorg is meubilair dat gemaakt is voor mensen die moeite hebben met voor zichzelf te zorgen. Deze meubels zijn stevig en ook zijn deze meubels makkelijker om te gebruiken. In het assortiment van exsta stonden vele meubelen te koop, die zeer interessant waren voor mijn jongste broer. In verloop van tijd ben ik dan ook een bank gaan kopen via deze website!

Een bank voor in de zorg

Top service!

De bank werd binnen tien werkdagen al aan huis geleverd. De service van het bedrijf exsta was echt fantastisch. Mijn jongste broer woont in een flat, het personeel heeft de bank helemaal naar boven gebracht. Over de service waren we dan ook zeer tevreden. Mijn broer maakt nu alweer een geruime tijd gebruik van de bank. Hij is erg blij met de bank want de bank kan tegen een stootje, en ook kan mijn broer makkelijker gebruik maken van de bank, door middel van stangen waaraan hij zichzelf kan vasthouden. Opzoek naar meubelen voor in de zorg? Neem dan een kijkje op de bovenstaande weblink!

Kwaliteit