Geen categorie,  Zorg

Thuiszorg particulier Den Haag is de beste!

thuiszorg Den Haag

Particuliere thuiszorg

Voor onze ouders wilden mijn broer en ik graag thuiszorg particulier Den Haag. Wij konden niet alles vergoed krijgen, en omdat wij toch moesten investeren wilden wij graag thuiszorg particulier Den Haag. Online hadden wij al snel de beste thuiszorg gevonden. In Den Haag zitten meerdere verzorgingshuizen die goed staan aangeschreven. Wij wilden zeker weten dat wij mensen vanuit een verzorgingstehuis hadden, die ook hulp aan huis bieden. Dat is ons gelukt bij Henriella Thuiszorg. Zij hebben het meeste oog voor hun cliënten en mijn ouders zijn daar erg blij mee. Er wordt echt gekeken naar de persoonlijke voorkeuren en behoeftes, en dat is voor ons ook belangrijk!

Er zijn nu een aantal vaste dames die mijn ouders hulp aan huis bieden. Het is voor hen erg prettig te weten waar zij aan toe zijn. Met de huidige afspraken van twee keer in de week, loopt alles op rolletjes. Ik had niet eens durven dromen dat alles zo soepel zou gaan! Wij hebben niets te klagen en zijn daarom erg blij met Henriella Thuiszorg! Mijn vraag aan jullie is wie er nog meer zulke goede ervaringen heeft bij andere verzorgingshuizen? Ik hoor ze graag allemaal van je!