Hulp

Seniorenhulp voor een seniorenverhuizing

verhuisliftHet verhuizen naar een verpleeghuis is niet leuk. Er is vaak geen andere oplossing voor de veiligheid van de persoon en daarom is dit vaak ook uit noodzaak. Mijn ouders gingen daarom samen verhuizen naar een verpleeghuis en zij zouden daarom afscheid moeten nemen van hun oude huis, waar zij altijd met plezier hebben gewoond.

Seniorenverhuizing

Voor de verhuizing hebben mijn ouders ervoor gekozen om het bedrijf Seniorenhulp in te schakelen. Seniorenhulp bood voor hun de oplossing om de overgang naar het verpleeghuis zo aangenaam mogelijk te maken. Het bedrijf zou alles kunnen regelen en dat is precies waar zij naar opzoek waren.

Alles zou systematisch worden ingepakt en zij zouden zelf een selectie kunnen maken over de spullen die verhuisd konden worden en welke spullen weggegooid zou moeten worden. Bij Seniorenhulp bieden ze ook de mogelijkheid aan om het oude huis netjes op te leveren en het helemaal te reinigen, dit was een belangrijke reden waarom mijn ouders voor dit bedrijf hebben gekozen.

Het is natuurlijk ontzettend wennen voor mijn ouders om te verhuizen naar een verpleeghuis. Zij zijn altijd heel erg zelfstandig geweest, maar doordat mijn vaders gezondheid snel achteruit ging en mijn moeder niet meer goed voor hem kon zorgen was een verpleeghuis de enige oplossing. Mijn moeder wilde mijn vader niet alleen laten, daarom heeft ze besloten om samen met hem te gaan verhuizen.

Ondanks deze moeilijke overgang heeft het verhuisbedrijf er toch voor gezorgd dat deze overgang soepel verliep. Zij hebben echt hun best gedaan en daar zijn mijn ouders nog steeds ontzettend blij mee.