Zorg

Quantum Touch geeft het lichaam aandacht

Goede rust in het lichaam is belangrijk. Voor de een is het eenvoudig om dit te vinden. Echter zijn er een hoop mensen die dit niet zelf meer kunnen vinden. Hierdoor is het belangrijk om de rust zo snel mogelijk te vinden en dan wel met behulp van quantum touch. Bij Holistisch Centrum in Brabant ben je meer dan welkom. Hier leer je middels aanraking hoe dat jij jouw lichaam kan laten ontspannen. Waarschijnlijk ben je sceptisch wanneer je het hoort over aanraking. Toch kan ik het je aanraden om dit te ondervinden! Je lichaam raakt in een soort van balans en daarmee krijg jij jouw rust terug.

Werkzaam met quantum touch

Zelf was ik namelijk ook erg sceptisch. Ik ging er niet vanuit dat je middels aanraking de rust kon vinden. Een goede vriendin van mij had deze behandeling ook gehad en daar was zijn erg enthousiast over. Zodoende heb ik ervoor gekozen om mijzelf aan te melden voor een behandeling. Nog geen dag later kon ik er al terecht om deze behandeling te ondergaan.

De quantum touch behandeling was voor mij in het begin erg wennen. Toch kan ik je wel vertellen dat ik op een gegeven moment meer rust voelde. Geen klachten meer in mijn rug, maar gewoonweg rust.