Afvallen,  Geen categorie

Proteïne recepten voor een verantwoord dieet

Graag wil ik iets op dit blog plaatsen dat gaat over proteïne recepten. De reden hiervan is omdat ik hier zelf een aantal maanden geleden mee ben gestart. Ondanks dat ik eigenlijk altijd gezond eet maar wel te veel, ben ik de laatste tijd flink aangekomen. Daarom ben ik mij eens gaan verdiepen in een dieet waarbij je wel gewoon kunt eten maar ook nog eens kan afvallen. Ik ben eens op internet gaan kijken en telkens klikte ik weer terug naar de site: proteinerecepten.nl. Ik besloot het te wagen en heb een bestelling geplaatst.

proteïne recepten

proteïne recepten

 

 

 

 

 

Erg lekker en met de gewenste resultaten

De proteïne recepten zijn al samen gesteld in een kookboek die ik met mijn bestelling kreeg. Direct ben ik boodschappen gaan doen en wist mijzelf te verrassen met een heerlijke maaltijd. Zelfs mijn vriendin at mee (nu nog steeds). Wat zo prettig is, is dat ik zonder honger gevoel zit. Ook heb ik voldoende energie om mijn dag door te komen. Ik let goed op mijn tussendoortjes en drink veel water. Nu drie maanden verder voel ik mij al enige tijd een ander mens. Ik zit lekkerder in mijn vel en ook loop ik al in twee maten kleinere kleding. Het werkt dus echt! Nadat ik vanavond weer een heerlijk recept had gemaakt, besloot ik dat ik dit moest plaatsen. Want ik wil deze aanrader graag met iedereen delen. Dus waar wacht je nog op?

 

proteïne recepten