Geen categorie,  Medisch

Pedicure Driebergen was top!

Ik nam een Pedicure Driebergen en die is erg goed bevallen. Ik heb altijd last van overtollig eelt gehad, en dit laat ik dan ook eens per maand netjes verwijderen tijdens mijn Pedicure Driebergen. Ik vind het altijd een momentje van ontspanning en ik ben altijd weer erg blij als ik er vandaan kom. Mijn voeten zien er dan weer netjes uit en dat is precies wat ik wil.

Pedicure Driebergen

Goede service

Mijn voeten worden altijd geheel pijnloos van het eelt afgeholpen en daar ben ik dan ook erg blij mee. Het ziet er erg netjes uit als ik weg ben en dat is erg positief natuurlijk. Ik ben altijd zo blij wanneer ik er vandaan om en wanneer mijn voeten weer netjes en zacht zijn. Ik vind het altijd fijn om mijn voeten weer netjes te hebben aangezien ik dan gewoon zonder zorgen lekker kan rondlopen op slippertjes en dat soort dingen. Ik ga al jaren naar dezelfde vrouw en inmiddels ken ik haar erg goed. Het is erg persoonlijk en gezellig wanneer ik er ben en daar ben ik dan ook erg blij om. Ik ben helemaal tevreden over mijn voeten wanneer ik weer geweest ben en raad het aan iedereen aan die ook af en toe de voeten weer gedaan wil hebben. Het is een stuk mooier en ik denk zeker dat je je meer op je gemak voelt op je slippers in de zomer wanneer je je voeten netjes hebt.

Pedicure Driebergen