Geen categorie,  Therapeuten

Paramedische natuurgeneeskunde Utrecht

box_trance_mediumDe laatste tijd heb ik nogal veel stress. Het gaat niet zo heel goed met mijn relatie en dat heeft ook weer invloed op heel veel dingen. Een van die dingen is mijn werk en ik merk gewoon dat ik daardoor veel vermoeider op de werkvloer sta. Ik merk gewoon dat ik minder productief ben ondanks dat ik mijn werk heel erg leuk vind.

Natuurgeneeskunde als oplossing

Naar wat gezocht te hebben op het internet kwam ik terecht bij natuurgeneeskunde. Ik heb na vele artikelen en ervaringen uiteindelijke gezocht naar natuurgeneeskunde Utrecht. Omdat dit de eerste keer is dat ik dit ga proberen wil ik dit goed doen. Er stonden vele goede ervaringen op het internet over ESDI V.O.F. en ik vond het verhaal op de website veelbelovend.

logo-esdiVoor natuurgeneeskunde Utrecht zijn niet heel veel therapeuten te vinden en daarom heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Ik heb telefonisch contact gehad met deze therapeut en uitgelegd wat mijn klachten waren en of het mogelijk was dat ik hierdoor geholpen zou kunnen worden. De therapeut was heel vriendelijk aan de telefoon en ze verzekerde mij dat ik aan het goede adres was.

Tijdens de eerste sessie werd uitgelegd dat ze doormiddel van energie en massages ervoor zorgt dat ik me beter zou gaan voelen en dat mijn lichaam weer in balans zou zijn. Ik voelde mij na de eerst sessie al een stuk vlotter en de dag daarna merkte ik dat het op werk ook een stuk beter ging!