Geen categorie,  Hulpmiddelen

Op zoek naar lichtgewicht rollators?

Het hebben van een rollator is sowieso bij de mensen onder ons die slecht ter been zijn aan te raden. Met een rollator ondersteun je het lichaam waardoor je beter in balans blijft!

Nu dat je via het internet ook gemakkelijk lichtgewicht rollators kan vinden wil ik hier graag op in gaan. Op de website van uw-rollator.nl is het namelijk mogelijk om een rollator te bestellen en deze vervolgens thuis bezorgd te krijgen. Dit houdt natuurlijk in dat je hier de deur niet voor uit hoeft te gaan!

126x126-2038f1ff9a2af9d623316724f772b59e.f2d 126x126-41578643134e64be93d3e2d473811eaa.f2d

Nu dat ik maar al te graag aan het shoppen ben op het internet ben ik dit bedrijf tegen gekomen. Hier wordt het gemakkelijk om een rollator te bestellen, ongeacht voor wie deze ook bestemd is! Wanneer de keuze gemaakt is uit het assortiment kom je in een bestelprocedure terecht.

Mijn review

Vorige week ben ik ook aan het zoeken geweest naar een rollator voor mijn moeder. Overal gezocht in de stad maar helaas geen bedrijf gevonden. Vanaf het moment dat ik thuisgekomen was ben ik op het internet gaan zoeken, ik moest en zal een rollator vinden voor mijn moeder. Zo ben ik bij hun terecht gekomen en vanaf toen was ik opgelucht! Doordat je hier lichtgewicht rollators kan bestellen scheelt het je onwijs veel tijd en hoef je er niet meer de deur voor uit om het te kopen.  Ik ben in ieder geval zeer tevreden over dit bedrijf, al helemaal nadat ik mijn eigen moeder weer zie bewegen!