Geen categorie,  Relatiegeschenken

Bij Maxilia bestel ik mijn relatiegeschenken

Bij Maxilia heb ik mijn pennen laten graveren voor mijn bedrijf. Ze zijn de beste in wat ze doen en weten dan ook telkens weer het beste resultaat te leveren.

Opdracht

Ik gaf een van mijn werknemers de opdracht om pennen te laten graven als relatiegeschenk voor mijn klanten. Het was dan ook belangrijk dat de pennen een hoge kwaliteit bevatten, omdat het belangrijk is dat ze een pen vasthouden van een hoge kwaliteit, met onze naam er op. Dit zullen ze vast en zeker onthouden. Overigens zijn dit niet zomaar klanten. Dit zijn namelijk klanten die al twee jaar bij ons een contract hebben, en tevreden zijn over onze diensten. Voor deze opdracht moet mijn medewerker dus in zijn omgeving en op internet zoeken naar verschillende bedrijven die aanbieden wat wij zoeken.

pennen-bedrukken-bij-maxiliaInternet

Op internet kwamen veel bedrijven naar voren die ons konden helpen met onze pennen. Dit is echter niet wat wij willen. We willen namelijk een bedrijf die meer dan dat kan betekenen voor ons. Bij Maxilia konden ze net wat extra aanbieden dan bij de rest. Ze zijn dan ook veruit de beste in wat ze doen, en leveren de beste producten tegen een scherpe prijs.

Resultaatroll-up-banners-bedrukken

Na mijn goedkeuring, heeft mijn medewerker de opdracht ingediend. Het resultaat ervan was dan ook geweldig. Dit is precies wat wij zochten! We hopen de samenwerking voort te zetten in de toekomst. Ook raad ik ze aan bij vrienden en familie.