Beauty,  Geen categorie

Labeaubeauty.nl

wimperextensions-oog-met-hand2-300x255 (1)Uitzonderlijk

Ik wist in eerste instantie niet wat ik hoorde, daarna geloofde ik mijn ogen niet. Dit bedrijfje in wimperextensions is écht zeer professioneel bezig! Voorheen was ik nog bezig met speciale mascara dat op een gegeven moment ineens niet meer leek te werken. Wat was ik blij toen ik over http://www.labeaubeauty.nl/ hoorde!

Mirjam Labot komt bij je aan huis en zorgt voor een ontspannen sfeer. De eerste kennismaking vindt weliswaar plaats in haar eigen praktijk in Zwolle, ook daar voelde ik me uitzonderlijk welkom. Ik wilde de extensions voor tijdens mijn bruiloft, dat is toch echt zo’n dag dat je even iets extra’s doet om er mooi uit te zien.

000045971-1024x576 (1)

Service

Ik vind het in elk geval al een voordeel dat ik Mirjam op allerlei manieren kon bereiken. Dat valt voor mij onder een uitstekende service. Zelfs Whatsappen is voor haar geen probleem.

Op haar website staan meerder voorbeelden, waar ik al inspiratie door had opgedaan in combinatie van goede hoop. Al wist ik dat Mirjam naar het individu kijkt, maar toch… Ik vond het best spannend en daarom ook prettig om te weten dat het verwijderen van de extensions slechts € 10 zou kosten.

De spanning viel gauw van me af, toen ik na de behandeling in de spiegel keek. Zo durfde ik me vast en zeker te vertonen op de mooiste dag van mijn leven! Ik kan iedereen http://www.labeaubeauty.nl/ aanraden!

slider35-21584_960x332