Zorg

Huidproblemen? Huidtherapie Beuningen helpt u verder!

Wilt u iets aan uw huid veranderen? Huidtherapie Beuningen staat altijd voor u klaar!

Bent u niet tevreden over uw huid of heeft u een ongewenste haargroei dan is huidtherapie Beuningen iets voor u, wij kunnen door middel van een laserbehandeling van uw problemen afhelpen. Wij pakken de kern van het probleem aan door met een laser het doelweefsel te verwarmen waardoor de kern kapot gaat en dus het probleem is opgelost. Wij plannen altijd eerst een consult in om te kijken naar het probleem om zo een plan van aanpak te kunnen maken, vervolgens geven we u alle belangrijke informatie over de behandeling zodat u van tevoren weet waar u aan begint. Ook geven we u altijd het advies niet de zon in te gaan met als doel bruin te worden, ook wordt gebruik maken van de zonnebank en het gebruik van zelfbruiner afgeraden voor een periode van 6 weken voor en na de behandeling. Uiteraard ook niet tussen de behandelingen door.

Mijn eigen ervaring met huidtherapie Beuningen

Ik heb een aantal maanden geleden mijn haargroei op mijn benen laten verwijderen, elke week mijn benen scheren kostte me teveel tijd en moeite dus ik dacht ik wil er nu voor eens en altijd vanaf. Na 4 behandelingen was ik eindelijk definitief van mijn beharing af! Ik kan dus nu gewoon bij de eerste zomerse zonnestralen weer een korte broek aan! Voor mij is het een verademing, mocht u ook een dergelijk probleem hebben adviseer ik zeker om eens contact met huidtherapie Beuningen op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.