Geen categorie,  Tandarts

Goede hulp bij Tandarts Zuilen

Naamloos

Tandarts Zuilen oftewel dé tandarts in de regio van Utrecht weet hoe dat goede zorg moet wezen. Doordat hun zorgvuldig te werk gaan met het gebit hoef je ook geen zorgen te maken of nog erger bang te zijn om naar de tandarts toe te gaan. Ikzelf was namelijk in de eerste instantie ook erg bang om naar de tandarts toe te moeten, wilde het nog wel eens overslaan zodat ik niet hoefde te gaan. Nu dat ik bij tandenservice Utrecht cliënt ben is deze angst verdwenen, ik ga zelfs zonder problemen naar de tandarts toe!logo_medium

Dankzij hun goede zorg hoef ik niet meer bang te zijn om naar de tandarts toe te gaan. Wanneer ik aangeef, wat ik dan wel moet doen, dat ik bang begin te worden wanneer er een gaatje gemaakt moet worden nemen ze rustig de tijd ervoor om mij gerust te stellen. Wanneer hun dit hebben gedaan voelt het inderdaad een stuk prettiger en durf ik de behandeling te ondergaan.

Top service!

Mijn vorige tandarts was niet bepaald iemand die de tijd ervoor nam en dat merkte ik wel degelijk. Uit angst voor de tandarts ben ik op zoek gegaan naar een andere tandarts. Deze zoektocht is geëindigd bij Tandarts Zuilen. Heb ook eerlijk mijn verhaal uitgelegd dat ik bang ben,  dit was voor hun geen probleem en ze wilde maar al te graag met mij aan de slag!magnified_tooth