logo-estia
Begravenis

Estia uitvaarten

Een dierbare verliezen is zeer moeilijk en veel mensen kan met je meeleven. Op het moment waar je een dierbare hebt verloren is het namelijk heel moeilijk. Je wordt emotioneel en kan niet goed slapen, omdat je weet dat je dierbare er niet meer is. Francine Oldenhuizing is een uitvaartverzorging Arnhem. Ze is een gediplomeerde uitvaartverzorger en in de kwetsbare periode helpt ze jouw en verzorgt de uitvaart. Heb je beslissingen die jezelf niet kan maken en heb je daarbij iemand nodig kan Francine Oldenhuizing jouw altijd helpen met de juiste beslissingen. Beslissingen maak je altijd zelf Francine geeft een goed advies zodat jij de beste beslissing kan maken. Door elkaar te vertrouwen creëer je samen met elkaar de uitvaart. Openheid en integriteit is belangrijk voor dit proces. Je wordt namelijk door een gehele periode door haar begeleid. Zo kan jij op je eigen manier en tijd afscheid nemen. 

Wat te doen na overlijden.

Neem vooral de tijd. Wanneer een dierbare is overleden is het logisch dat je het heel moeilijk krijgt de komende periodes.  Je denkt vast dat er van alles snel geregeld moet worden maar dat is niet zo. Het beste is om tijd te nemen en als je er klaar voor bent dan pas kan je dingen gaan regelen. Je kunt gerust nog even bij jouw familie of vrienden zitten en hun op de hoogte stellen. Je mag ook best de dokter bellen of Estia uitvaarten zij kunnen jouw altijd helpen.

uitvaartverzorging

Contactgegevens

Ze is altijd van dienst op jouw te helpen. Bij een overlijden is ze dag en nacht beschikbaar zodat jij haar altijd kan bellen. Ze is te bereikbaar via 06 438 770 77. Voor andere contactgegevens kan je het beste om de website te bezoeken en daar ‘contact’ rechtsboven te gaan.