veiligheidstraining
Veiligheid

Een veiligheidstraining voor iedereen

veiligheidstrainingVorige week heb ik ongelofelijk veel geleerd tijdens een veiligheidstraining en daar ben ik blij mee. Zelf ben ik leidinggevende in een fabriek en daarvoor heb ik wel een cursus bedrijfshulpverlening gehad. Hierdoor weet ik precies hoe ik moet reageren in situaties waar nood is. Dit gaat voornamelijk om de communicatie en minder over hoe ik verwondingen moet verzorgen. Dat maakt het leuk, maar ik wilde meer. Daarom ben ik naar mijn baas gegaan om te vragen of het mogelijk was dat ik ook nog mijn diploma voor eerste hulp mocht gaan halen. Gelukkig vond hij dit goed en daarom ben ik meteen gaan boeken bij de organisatie waar wij dit altijd doen. Hier hebben wij onwijs goede ervaringen mee en daarom is het voor ons niet nodig om naar een ander te gaan. De instructeurs zijn hier ongelofelijk aardig en houden ook echt rekening met iedereen zijn niveau. Ook de uitleg is heel erg duidelijk en daardoor is de kans op slagen erg groot.

Mijn advies

veiligheidstraining

Zelf heb ik tijdens mijn veiligheidstraining goed opgelet, want ik vond het onwijs interessant. Vooral alles wat te maken had met reanimatie wilde ik graag tot mij nemen. Dit zijn dingen waarmee jij levens kunt redden, dus eigenlijk zou iedereen dat moeten weten. Om die reden kan ik het echt iedereen aanraden hier eens meer informatie over op te zoeken, want ik weet zeker dat het handig is. Dit kun jij allemaal vinden op de website van G4s, waar jij direct ziet wat zij jou allemaal nog meer te bieden hebben.