Eindhoven Tandarts
Tandarts

Deze Eindhoven Tandarts raad ik echt iedereen aan!

Ik ben laatst naar Eindhoven verhuisd voor mijn nieuwe baan, dus werd het ook tijd om een nieuwe Eindhoven tandarts te zoeken. Na wat rondvraag bij mijn collega’s en het internet een beetje doorzocht te hebben, kwam ik uit bij de praktijk PC2 Tandartsen. Net zoals dat vast ook voor veel andere mensen zal gelden, vind ik een bezoekje aan de tandarts nou niet bepaald leuk. Daarom vond ik het erg belangrijk om een goede klik te hebben met de tandarts, de tandartsassistent en mondhygiënist.

Eindhoven Tandarts

Fijne praktijk met een aardig en professioneel team

Niets is zo vreselijk als een stomme tandarts waar je je niet prettig bij voelt! Gelukkig was dit absoluut niet het geval bij PC2 Tandartsen, want meteen bij binnenkomst in de praktijk voelde ik me al op mijn gemak. De receptioniste begroette me op een vrolijke manier en ik was vrijwel meteen aan de beurt op de afgesproken tijd. Dit vind ik ook erg belangrijk, want ik heb in het verleden bij een andere tandarts weleens lang moeten wachten op mijn beurt en dat is natuurlijk nogal vervelend als je een drukke dag vol met andere afspraken hebt. De behandelende Eindhoven tandarts was heel aardig en professioneel tegelijk. Hij legde op een rustige en duidelijke manier uit wat hij allemaal ging doen en ik stond na een kwartiertje alweer buiten. Mijn ervaring met PC2 Tandartsen is dus zeer positief en iedereen die nog op zoek is naar een tandarts in Eindhoven, moet deze praktijk zeker eens in overweging nemen!