acupunctuur stoppen met roken
Tips

Dankzij acupunctuur stoppen met roken

Door middel van acupunctuur stoppen met roken, dat is mogelijk. Toen ik hier de eerste keer over hoorde moest ik wel lachen. Ik snapte eigenlijk niet waarom kleine naaldjes er wel voor kunnen zorgen dat je stopt met roken en mijn eigen wil daar geen vat op had.

Inmiddels weet ik precies hoe het allemaal in zijn werking gaat en dat het ook helpt. Nadat ik had besloten om van deze nare gewoonte af te komen had ik een afspraak gemaakt bij Acupunctuur Rijnmond. Hier werd mij precies verteld hoe de behandeling in zijn werking ging. Aan het einde van dit gesprek werd er bij mij een klein naaldje in mijn oor gedaan en deze moest een week blijven zitten. acupunctuur stoppen met roken

Tip: door acupunctuur stoppen met roken

Na een week moest ik weer terug naar Acupunctuur Rijnmond en hier werd het naaldje uit mijn oorlel gehaald. De hele week heb ik hier geen last van gehad. Wat mij wel opviel was het feit dat ik weinig tot geen behoefte meer aan een sigaret had. Stak ik er toch eentje op dan smaakte deze helemaal niet meer.

Inmiddels ben ik in totaal twee keer naar Acupunctuur Rijnmond geweest en heb een naaldje in mijn oorlel gekregen. Tevens heb ik een behandeling gehad waar meerdere naaldjes, tijdelijk in mijn lijf werden gestoken. Dit lijkt eng, maar je voelt hier weinig van. Het resultaat is dat ik al een tijd niet meer rook en totaal geen behoefte aan heb. Deze behandeling heeft zeker effect gehad en kan ik iedereen aanraden die niet meer wilt rokenacupunctuur stoppen met roken