Bolero limonade de beste keuze

bolero-mix-go-orangeEen tijdje geleden ben ik begonnen met afvallen, niet zo zeer omdat ik te veel woog maar ik wilde er gewoon wat kilo’s van af hebben voordat de zomer begon. Na wat goede tips te hebben gekregen van verschillende kennissen besloot ik om naast mijn eten aan te passen ook aan Bolero limonade te beginnen. Zo let je niet alleen op je eten maar ook op het drinken wat je binnen krijgt. Deze limonade had helemaal geen suikers of andere calorieën en was daarom heel verantwoord. Ik had meteen een goed gevoel bij deze aankoop en kon niet wachten om het uit te proberen.bolero-mix-go-ice-tea-lemon

Heerlijke smaken

Omdat Bolero limonade zoveel keuze uit heerlijke smaken had heb ik er een paar verschillende besteld zo dat ik goed kon afwisselen. Als eerste had ik een heerlijke fruitsmaak, daarna een ijsthee soort en toen voor erbij ook nog eens citroensmaak. De eerste weken was ik helemaal gek van deze limonade en kan er nog steeds niet van af blijven en het helpt ook nog eens heel goed om wat af te slanken. Het is een super tip voor mensen die ook nog op zoek zijn naar een goede drank die ze bij hun dieet kunnen  gebruiken zonder zich zorgen hoeven te maken over de aantal suikers.bolero-mix-go-forest-fruits