Geen categorie,  Spiritueel

Boeddha beeldjes gelukkig terug gevonden

Header_WildlifeBoeddha beeldjes gelukkig terug gevonden

 

De boeddha beeldjes van mijn zus waren heilig, begrijpelijk, boeddha beeldjes hebben ook een bijzondere betekenis. Maar toen mijn broer bij een verhuizing de doos vol boeddha beeldjes kwijt raakte was er echt paniek in de tent. Door ons, want mijn zus wist het nog niet. We konden de doos niet meer vinden en ik vroeg aan mijn broer wat er gebeurd kon zijn. Hij werd rood en zei dat hij wel wat dozen met oud vuil had weggegooid, ook eentje met kapot servies, dacht hij, maar misschien was dit toch wel wat anders. Ik keek de dozen door en zag een doos met kapot servies. Ik was woedend, hij had de doos met boeddha beeldjes bij het oud vuil gezet. Toen we dit ontdekte kwam mijn zus er net aan rijden, we wisten niet goed wat we moesten doen, of we dit moesten vertellen of niet. Maar ik wist wel dat we zo snel mogelijk naar het oude huis moesten rijden om te kijken of de doos er nog stond. Ik besloot nog even rustig niks te zeggen en verzon een smoes waarom ik nog een keer terug moest. Dit was natuurlijk heel raar, haar oude huis was drie kwartier rijden, maar gelukkig voelde ze geen achterdocht. Een maal daar versnelde ik mijn pas om naar de straat te gaan waar het oud vuil stond. Aanvankelijk zag ik niks maar toen ik dichterbij kwam zag ik gelukkig de doos staan, ik maakte hem open en zag de boeddha beeldjes, een pak van mijn hart.