Geen categorie,  Thuiszorg

Bekijken van thuiszorg bedden

banner_1_tekst_1Bekijken van thuiszorg bedden

 

Vandaag had ik een niet zo leuk klusje te doen, dat toch moest gebeuren en dat me gelukkig heel erg is meegevallen doordat ik direct een goede website vond die de thuiszorg bedden – die zocht ik namelijk – voor een heel scherpe prijs aanbiedt. Waarom ging ik nou op zoek naar thuiszorg bedden? Ik heb er een nodig voor mijn moeder, die bij me in huis trekt. Ze is er slecht aan toe, zeker sinds ze op haar heup viel een week geleden. Eigenlijk wordt hiermee de toon gezet voor de komende weken, maanden en hopelijk jaren: ze begint af te takelen en heeft verzorging nodig. Ik woon vlak in de buurt en heb aangeboden dat ze zolang bij mij thuis is kan trekken, dan zien we daarna wel hoe permanent dit allemaal is. Mocht ze uiteindelijk voor altijd bij me blijven wonen, dan kan dat gelukkig ook allemaal nog, ik heb ruimte genoeg hier op de boerderij, wij wonen namelijk nogal buitenaf. Ik neem haar graag op in mijn gezin, iedereen – dus ook mijn partner en de kinderen – is dol op mijn moeder en dat is wederzijds. Ik denk zelfs dat ze het ergens wel heel leuk zal vinden ook wat meer onder de mensen zijn. Natuurlijk hecht ze erg aan haar eigen autonomie maar aan de andere kant is alleen ook altijd maar alleen. Een van de dingen die voor haar komst nog geregeld moeten zijn is dus bijvoorbeeld het bekijken van die thuiszorg bedden, welke geschikt voor haar is. De komende tijd zal ze nog wel bedlegerig blijven en sowieso moet ze een goed bed hebben, we kunnen dit dus maar beter allemaal voorbereid hebben.