Afvallen

Afvallen, een moeilijke opgave

Ik ben al altijd wat zwaarder geweest, maar de laatste jaren werd het toch wat teveel. Vooral door de stress. Ik heb al heel wat geprobeerd om af te vallen, maar niets werkte, of toch niet op lange termijn. Daarom besloot ik het anders aan te pakken. Ik had al gelezen over afvallen met hypnose. Ik wist niet of dit iets voor mij was, maar ik had eigenlijk niets te verliezen hiermee natuurlijk. Daarom begon ik afvallen hypnose in te tikken op Google en zo kwam ik terecht op deze website. Hieronder daarover meer.

Mijn ervaring met deze diensten

Toen ik wat rondkeek op de website, dan zag ik dat het wel wat kostte. Het ging namelijk over 125 euro per sessie. Anderzijds zou ik op zo’n 3 sessies al verandering zien. Uiteindelijk heb ik al zoveel geprobeerd in heel mijn leven, dat ik het geld er uiteindelijk wel voor over had. Daarom heb ik uiteindelijk de stap gezet. Met eerlijk gezegd toch wel wat zenuwen en stress voor ik daarbinnen ging. Vermageren met hypnose klinkt heel vreemd voor mij, maar door de suggesties die ik gekregen heb, grijp ik minder snel naar zoetigheden ‘s avonds. Dit in combinatie met mijn beweging nu, zorgt er dan ook voor dat ik de laatste maanden effectief afgevallen ben. Ik merk ook dat dit meer en meer zichtbaar begint te worden. Ik hoop natuurlijk dat dit zich zo zal verderzetten, maar ik heb er eigenlijk wel goede hoop in. Probeer het gewoon even zelf!