Geen categorie,  Letsel

Advocaten juristen voor letselschade

Afgelopen maand is er iets vervelends voorgekomen. Ik werd namelijk aangereden door een auto die uiteindelijk gewoon doorreed. Door dit ongeluk heb ik letsel aan mijn knie overgehouden. Ikzelf baal hier natuurlijk enorm aan. Zodoende ben ik de mogelijkheden gaan bekijken om een recht zaak tegen dit persoon aan te spannen, maar ik had helemaal geen gegevens. Vandaar dat ik de camera beelden ben gaan opvragen van het centrum. Tijdens deze camera beelden zag ik het kenteken van de auto. Op basis van dit kenteken heb ik dit persoon weten te achterhalen. Na het achter halen van zijn gegevens ben ik onder de zoekterm advocaten juristen opzoek gegaan naar een goede advocaat. Via de zoekterm advocaten juristen kwam ik dan ook terecht op de website genaamd: Advocatenjuristen.nl.

Advocaten

Meer informatie

Via deze website kon ik de specialisaties bekijken. Een van deze specialisaties is letselschade. Via deze website kwam ik dan ook in aanraking met een advocaat gespecialiseerd op het gebied van letselschade. Tijdens een aantal gesprekken vroeg de advocaat wat mijn eisen waren en dergelijke? Alle vragen beantwoorden ik nauwkeurig. Zie hieronder mijn eisen:

  • Een excuus
  • Een schadevergoeding
  • Een taakstraf

Ik wilde een persoonlijk excuus ontvangen voor het door rijden. Ook wilde ik een schadevergoeding zien want ik heb blijvend letsel aan dit ongeval over gehouden. Een gevangenisstraf vond ik niet nodig, maar een taakstraf wel dit persoon moest eens goed op de blaren gaan zitten. Achteraf gezien kan ik u vertellen dat mij advocaat ervoor heeft gezorgd dat ik uiteindelijk in alle drie de eisen gelijk heb gekregen. Dit persoon moet een schadevergoeding betalen, hij heeft excuus gemaakt en ook heeft hij een taakstraf van vierhonderd uur opgegeven gekregen. Dankzij mijn geweldige advocaat heeft het recht zege gevierd!

Juristen